Soul Energy Message

The bigger picture
in een persoonlijke audio-boodschap
 

Soul Energy Message

Als je in het bos staat, zie je alleen bomen en niet het bos. Soms vraag je je af wat “the bigger picture” is. Wat speelt er op dit moment wat je misschien niet ziet? In wat voor fase bevind je je? Hoe kun je het best omgaan met wat er op dit moment in je leven gebeurt? 

Voor een Soul Energy Message voel ik in op jou en jouw energie en stem ik af op wat er speelt voor jou, dat kan fysiek zijn, mentaal en/of spiritueel zijn. 

Je ontvangt een ingesproken audiobericht met een heel persoonlijke spirituele boodschap, speciaal voor jou.

De kosten zijn 33 euro. Wil je dit ook graag? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina. Je kunt gemakkelijk en veilig betalen via iDeal. Ik neem na de ontvangst van je bestelling van de Soul Energy Message via mail of whatsapp contact met je op en geef bij je aan wanneer je de Soul Energy message kunt verwachten van me.

 

Benieuwd hoe anderen de Soul Energy Message ervaren?

5 reviews for Soul Energy Message

 1. Karin

  Heel bijzonder om te mogen ervaren dat je lichamelijke en mentale issues zo treffend weet te benoemen, zonder dat we elkaar daarvoor hebben gezien of gesproken. Je doet dat op een zachtaardige manier maar in heldere en duidelijke taal. Ik vond het een cadeautje!

 2. Jannet

  Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven waarin o.a. het sterven van een jonge vriendin is er meer behoefte gekomen om anders te gaan kijken. Mijn eigen leven onder de loep te nemen en andere paden in te gaan. Ik volg Hanneke op facebook en haar energie en de manier waarop zij haar werk laat zien spreekt me aan. Ik heb een reading bij haar aangevraagd. Op afstand heeft zij mij geholpen om dat gene wat je diep van binnen weet naar de oppervlakte te halen. Meer speels en nieuwsgierig zijn in je werk, Ja dat past bij mij. Ik kreeg een ingesproken bericht en het voelde echt als een cadeau dat Hanneke dingen over mij zei die zo kloppend en steunend waren. Ook fysiek kan Hanneke voelen en dat verbaasde me echt, zij kon zonder het te weten heel specifiek benoemen waar ik een geboren rug afwijking heb die in mijn leven mee is gegaan als mijn thermometer van stress en druk zijn. Ze kon zelfs de plek heel specifiek voelen. Ik zal Hanneke blijven volgen, ze heeft me echt geraakt.

 3. Marijn

  Tweede keer dat ik een soul message van jou heb ontvangen en ook weer zo herkenbaar! Precies waar ik op dit moment mee bezig ben wist jij te benoemen. Het blijft verwonderlijk hoe dat kan en hoe dat werkt. Supermooi deze gave van jou en hoe je daar andere mensen mee (op weg) helpt. Dank je wel! ?

 4. Heidy

  Heel bijzonder hoe je voelt waar in het lijf het niet stroomt / weerstand zit & wat er onderhuids speelt & nodig is. Raak!! ?

 5. Nicole

  Dankjewel voor mijn soul message. 
  Alles is voor mij heel herkenbaar.
  Het is mooi om dit zo te ontvangen en stil te staan bij wat je benoemt.
  Een prachtig cadeau.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Contact

Als je een andere vraag hebt, mail me dan gerust via hanneke@soulenergy.online